Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-03@21:18:38 GMT

نوبخت: مشکل، رشد میل تبدیل ریال به دلار است

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۰۹۸۱

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مشکل کنونی را «افزایش اشتیاق و گرایش برای تبدیل موجودی ریال به ارز» دانست و گفت: منابع ارزی بیش از مصارف کشور است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از خانه ملت، «محمدباقر نوبخت» افزود: درآمدها و دریافت های ارزی کشور 94 میلیارد دلار و مصارف کشور که بخش عمده آن واردات است از 48 میلیارد دلار تا 50 میلیارد دلار فراتر نمی رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توضیح داد: منابع ما از طریق فروش نفت حدود 52 میلیارد دلار است. همچنین حدود 45 میلیارد دلار از صادرات غیرنفتی حاصل می شود.
نوبخت ادامه داد: بخش عمده صادرات غیرنفتی پتروشیمی و فولاد و بخش دیگری از خرده صادرات است و به 80 درصد و 20 درصد تقسیم می شود.
وی افزود: در صورتی که 20 میلیارد دلار واردات خدمات به مصارف کشور اضافه شود حداکثر مصرف کشور از 75 میلیارد دلار بیشتر نمی شود.

** گرایش برای تبدیل موجودی ریال به ارز
نوبخت تاکید کرد «مشکلی که در این زمینه وجود دارد و در چند ماه گذشته شدت گرفته، اشتیاق و گرایش برای تبدیل موجودی ریال به ارز است».
وی بیان کرد: ما می توانیم به کالاها و خدمات ارز دهیم اما نمی توانیم (هزینه) ویلا، خانه و سرمایه خارج کشور را تامین کنیم اما به هر دلیلی مانند وجود نقدینگی، بسیاری تلاش می کنند ریال را به دلار تبدیل کنند که برای این تعداد درخواست، دلار نداریم.
رییس سازمان برنامه و بودجه یادآوری کرد امسال بیش از هفت میلیون قطعه سکه فروخته شد اما کشور تا حدی می تواند این نیاز تامین می کند و اگر قرار باشد ریال به سکه تبدیل شود امکانپذیر نیست.
«تا امروز منابع کشور برای تامین نیازهای اساسی و ضروری پاسخگو بوده است اما اگر همه به دنبال خرید سکه، طلا و ... باشند هیچ کشوری قادر به تامین این مقدار نخواهد بود».

** سه نوع بودجه اضطراری برای شرایط بدبینانه
نوبخت افزود: برای شرایط بدبینانه سه نوع بودجه اضطراری بجز بودجه‌ای که قانون بودجه در اختیار گذاشته تهیه شده است که متناسب با اتفاقات از بودجه‌ها استفاده می‌شود.
وی اعلام کرد: دولت تا بیست و پنجم خردادماه 9 میلیارد و 700 میلیون دلار ارز پرداخت.
رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین اعلام کرد معوقات امسال پاداش بازنشستگی فرهنگیان حدود 3 هزار و 400 میلیارد تومان است که تا پایان شهریورماه پرداخت می شود.

** محاسبه قیمت کالاها با نرخ ارز در بازار غیررسمی بی انصافی است
سخنگوی دولت پرسید: آیا انصاف است عده‌ای کالاها را با ارز 4200 تومانی وارد کنند اما مبنای محاسبه قیمت کالاها را ارز بازار غیررسمی یعنی مبلغی بیش از 4200 قرار دهند؟
«اگرچه تعداد این افراد محدود است اما از دستگاه‌های نظارتی انتظار داریم قاطعانه از مردم حمایت کنند و در کنار مردم باشند».
وی از مردم خواست کنار دولت باشند و به آنان هشدار داد با توجه به افزایش قیمت ارز در بازارهای غیررسمی و غیرقانونی گرفتار نشوند.
به گزارش ایرنا، دولت از بیست و یکم فروردین ماه یکسان سازی نرخ ارز را با اعلام قیمت هر دلار 4200 تومان کلید زد و با تهیه و تصویب دستورالعمل هایی، شیوه های تخصیص ارز را اعلام کرد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: نوبخت ارز دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • آخرین قیمت طلا، سکه و دلار تا پیش از امروز ۱۵ اردیبهشت
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • نرخ ارز امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری